Vloerverwarmingslegplannen

De trend in verwarming in de publieke en private sector gaat duidelijk richting vloerverwarming. Er zijn een hoop redenen om voor vloerverwarming te kiezen. Niet alleen vanwege het leefcomfort en de gezondheidscriteria, maar ook energie- en kosteneffectief horen bij het maken van deze keuze.Vloerverwarming

Als KOVO kunnen we u adviseren over vloerverwarming. Wij maken complete vloerverwarmingstekeningen inclusief berekeningen en materiaalstaten. In deze specifieke tak hebben wij jarenlange ervaring middels nauwe samenwerkingen met o.a. Henco, Schütz en vele andere installateurs.

Een vloerverwarmingstekening is een technische tekening waarop precies aangegeven staat hoe de vloerverwarming gelegd is. U kunt hierop precies zien waar een bepaalde groep zich bevindt. Dit is onmisbaar als u bijvoorbeeld in iedere ruimte apart vloerverwarming wilt regelen.

Het verleg-plan houdt rekening met alle mogelijke hindernissen. In de vloerverwarmingstekeningen moet aandacht geschonken worden aan de leidingen van elektriciteit of sanitair. En tevens aan andere zones waar geen vloerverwarming mag komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een keukenblok, een sierschouw of andere voorzieningen.

Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden.