Vaktechnisch
opleiden & trainen

Het opleidingssysteem van KOVO is speciaal ontwikkeld om al onze medewerkers vertrouwd te maken met onze interne werkmethoden en procedures. We bieden een praktijkgerichte leeromgeving die gebaseerd is op echte situaties. Hierdoor kunnen we het kennisniveau van onze medewerkers vaststellen en zorgen dat ze op het juiste niveau worden ingezet, waardoor ze hun volledige capaciteiten kunnen benutten. Bovendien biedt ons opleidingssysteem mogelijkheden voor verdere verdieping in de installatietechniek, zodat onze medewerkers voortdurend kunnen blijven groeien in hun vakgebied.

Wij geloven in ontwikkeling

Bij KOVO geloven we in de ontwikkeling van onze medewerkers en streven ernaar dat iedereen zijn volledige potentieel benut en voldoening haalt uit zijn of haar werk. Daarom bieden we bij KOVO kansen voor vaktechnische opleidingen, waardoor medewerkers de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen.

Onze missie luidt dan ook niet voor niets:
“Bij KOVO streven we ernaar dat onze medewerkers betere prestaties leveren door hun inzichten en vaardigheden te ontwikkelen, waardoor hun gedrag effectiever wordt. Ons doel is om talentontwikkeling te bevorderen, en dit houdt meer in dan alleen het aanleren van vaardigheden en het vergroten van kennis. We richten ons ook op het versterken van zelfvertrouwen, motivatie, zelfkennis en doorzettingsvermogen. Op deze manier krijgen medewerkers meer controle over hun functie. Van medewerker tot directeur; iedereen is in staat is om verantwoordelijkheid te nemen en zo een waardevolle bijdrage te leveren aan onze organisatie.”

Bedrijfstrainingen
Waarom zouden we onze kennis voor ons zelf houden als we die ook kunnen delen? Door onze jarenlange ervaring in tekenwerk hebben we waardevolle vaktechnische kennis opgebouwd, en we willen deze kennis graag delen met onze collega’s in de installatiebranche. We bieden zowel individuele als groepstrainingen aan die gericht zijn op het slim en efficiënt gebruik van tekensoftware, en we stemmen de trainingen af op de behoeften van de cursist. Na het voltooien van een training ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname.
Onze trainingen kunnen zowel op locatie bij het bedrijf als op een van onze eigen locaties worden gegeven.

Neem direct contact op