Installatie-advies

In het verleden bestonden woninginstallaties voornamelijk uit een centrale verwarming met een CV-ketel als verwarmingsbron. Mechanische ventilatie werd vaak gecombineerd met kiepramen en/of ventilatieroosters voor de benodigde ventilatie. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden bij het realiseren van woninginstallaties.

Het realiseren van woninginstallaties

Het belang van energiezuinige woningen, een gezond binnenklimaat en optimaal comfort is de laatste jaren toegenomen. Wie de ontwikkelingen op dit gebied volgt, vindt hierover veel informatie online. Denk aan aspecten zoals energieprestatie, Nul Op de Meter (NOM), Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG), all electric, en meer. Voor duidelijkheid en overzicht in deze complexe keuzes kunt u gebruikmaken van de diensten van een KOVO-woningbouwadviseur. Onze adviseurs verstrekken helder en pragmatisch advies.

KOVO heeft ervaring met all electric op basis van warmtepompoplossingen. Daarnaast behoort het integreren van een pelletkachel in woninginstallaties tot de mogelijkheden. Bij KOVO kijken we niet alleen naar de installatietechnische aspecten, maar bieden we ook passende oplossingen en advies die voldoen aan uw specifieke wensen en eisen.

Wilt u in contact komen met een woningbouwadviseur van KOVO? Onze specialisten staan u graag te woord.

Neem direct contact op