Stage

BOL en BBL, locatie in overleg

Installatietechniek is een leuk, mooi en boeiend vak waar veel uitdaging in zit voor zowel ervaren techneuten als aanstormend technisch talent. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

KOVO is een door SBB erkend leerbedrijf. Het is voor KOVO van enorm belang om aanstormend talent tijdens hun opleiding in de praktijk goed te begeleiden. Wij investeren graag, maar ook doelbewust in onze toekomstige professionals. Zo ben je dus verzekerd van een goede interne opleiding onder professionele begeleiding van de praktijkopleider.Bij KOVO hebben we stagemogelijkheden voor zowel BOL- als BBL-opleidingen voor niveau 3 en 4.

BOL stageplek
Volg jij een opleiding elektro- of installatietechniek en ben je op zoek naar een stageplaats waarin jij jezelf goed kunt ontwikkelen? Dan hebben wij dé plek voor jou! Wij bieden je een leuke stage waarin je veel kunt leren.

Wil jij liever werkend leren? Dan hebben we een BBL stageplek voor je!
Bij ons kun je ook terecht voor een BBL-stage. Je werkt dan vier dagen bij KOVO en gaat één dag naar school om nóg meer (theoretische) kennis op te doen, die je daarna meteen in de praktijk kunt toepassen. Als stagiair/leerling draai je volledig mee in de organisatie en werk je mee aan projecten en dagelijkse werkzaamheden. Je stage is afgestemd op de opleiding die je volgt.

Via de website www.stagemarkt.nl zijn wij te vinden voor diverse stages.

Kans op een baan bij KOVO, partner in installatietechniek
Heb je bewezen dat jij een goede aanvulling bent op ons team, dan kan het maar zo zijn dat we je bij ons willen houden. We hebben altijd plek voor uitblinkers. Meer weten? Neem contact op met KOVO.

Direct solliciteren

Past deze functie helemaal bij jou? Solliciteer dan direct en laat in onderstaand formulier je gegevens achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

    Upload hier je CV en/of motivatiebrief