Staphorst Bespaart

Staphorst bespaart is een initiatief van de gemeente Staphorst. Staphorst Bespaart helpt woningeigenaren in de gemeente Staphorst met het vinden van de juiste maatregel(en) in samenwerking met lokale bedrijven. Ook KOVO mag zijn bijdrage leveren.

KOVO helpt u graag op weg met een, voor u als inwoner van de gemeente Staphorst,
gratis basis adviesgesprek.

Basis adviesgesprek

Of het nu gaat om het isoleren van uw woning, uw woning duurzaam te verwarmen of juist energiebewust te douchen, KOVO brengt in het basis advies gesprek, op basis van uw wensen en gedachten, een eerst rapportage uit van maatregelen die voor uw situatie mogelijk zijn.
We vertellen hierbij het eerlijke nuchtere verhaal en geen snelle verkoop verhalen, want als onafhankelijk bureau staan wij voor een goed advies gesprek, dat is ons doel.

KOVO helpt u middels dit basis adviesgesprek hopelijk op weg om te komen tot inzicht welke maatregelen voor uw situatie mogelijk en interessant zijn.

Stuur eenvoudig een mailtje naar en vraag in de mail, naar een afspraak voor een basisadvies gesprek, geef wel even uw naam en adres door en we zetten het voor u in gang.

Vervolg na een basis adviesgesprek

Na het basisadvies gesprek komt een periode om te overdenken hoe nu verder.
Hopelijk gaat u, na dit verkennende gesprek verder, om te komen dat daadwerkelijke verbeteringen aan uw woning. Dan begrijpen wij dat het dan nog steeds zo werkt dat u mogelijk vervolg vragen en begeleiding kunt gebruiken om te komen tot daadwerkelijke maatregelen. Ook in deze vervolg periode kunt u een beroep doen op KOVO.

  • Vervolg Detailadvies gesprek, waarbij we ingaan op uw vragen en de mogelijke verbeteringen die u wenst concreter inzichtelijk te maken.
  • Mogelijkheid om een energielabel op te laten stellen, als deze nu niet aanwezig is voor uw woning. Wist u namelijk dat dit energielabel heel veel nuttige informatie geeft over de echte energie situatie van uw woning?
  • Vervolg Detailadvies gesprek, inclusief energielabel, waarbij we dieper ingaan op uw vragen en de mogelijke verbeteringen die u wenst concreter inzichtelijk te maken. Deze worden nu doorgerekend met de software van het opgestelde energielabel.
    (Wordt geaccepteerd als rapportage bij groen financieringen)

Verduurzaming, hoe pak je dit aan?

We begrijpen dat verduurzaming, van uw woning, lastig kan zijn. Zoals hierboven genoemd, is het ons streven om u zo inzichtelijk mogelijk verder te helpen om de mogelijkheden in kaart te brengen voor uw woning situatie.

Als bureau is onze achtergrond gelegen in de installatie techniek. Reeds 27 jaar zijn we actief in de installatie techniek als onafhankelijk adviseur en als ontwerp bureau. Deze kennis stellen we graag in dienst, om samen met u, werk te maken van verduurzaming.

Naast de genoemde mogelijkheden zijn er diverse andere mogelijkheden, maar die bespreken wij graag bij u aan de keukentafel, tijdens het gratis basis adviesgesprek

Energielabel opstellen

Energielabel opstellen, als deze nu niet aanwezig is voor uw woning. Wist u namelijk dat dit energielabel heel veel nuttige informatie geeft over de echte energie situatie van uw woning?

Woning tot 125m² GO

€ 454,-

Woning 125 tot 175 m² GO

€ 514,-

Woning groter dan 175m² GO

€ 580,-

Detailadvies gesprek

Detailadvies gesprek, waarbij we ingaan op uw vragen en de mogelijke verbeteringen die u wenst voor uw woning verduurzaming inclusief rapportage.

Woning tot 125m² GO

€ 292,-

Woning 125 tot 175 m² GO

€ 388,-

Woning groter dan 175m² GO

€ 484,-

Detailadvies gesprek inclusief energielabel

Detail advies gesprek inclusief energielabel. Hierbij gaan we dieper in op uw vragen en de mogelijke verbeteringen die u wenst voor uw woning verduurzaming inclusief rapportage.

De maatregelen worden doorgerekend met de software van het opgestelde energielabel. (Wordt geaccepteerd als rapportage bij groen financieringen)

Woning tot 125m² GO

€ 890,-

Woning 125 tot 175 m² GO

€ 1.168,-

Woning groter dan 175m² GO

€ 1.452,-

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Op vertoon van de Staphorst bespaart flyer die in de kerstvakantie in Staphorst is verspreidt, bieden wij u in januari en februari een korting aan van 10% op de genoemde website prijzen. Voorwaarde is dat u in de periode t/m 29 februari 2024 een offerte aanvraag doet via het contactformulier op onze website of mail naar .

Neem direct contact op