Advies verduurzaming

Bent u voornemend om uw woning te verduurzamen? Bij KOVO geloven we in de kracht van duurzame keuzes en streven we naar een energiezuinige toekomst. Onze gekwalificeerde adviseurs staan tot uw dienst.

Het verduurzamen van uw woning is een belangrijk onderwerp geworden voor vrijwel iedereen met een woning. Het is van belang om de impact van huizen op het milieu te verminderen en verduurzaming van uw woning kan daarbij helpen. Bij het verduurzamen van uw woning neemt u maatregelen om uw woning energiezuiniger en milieuvriendelijker te maken. Dit kan bijvoorbeeld door het isoleren van uw woning, het vervangen van de oude installaties, zoals de cv-ketel, door energiezuinige alternatieven en door het plaatsen van zonnepanelen om uw eigen energie op te
wekken. Adviesgesprekken kunnen u daarbij helpen om het identificeren van de beste maatregelen voor uw woning en bij het maken van de keuzes die zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend zijn.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw woning? KOVO heeft het adviesgesprek onderverdeeld in drie opties. Zo blijven de adviesgesprekken voor iedereen mogelijk.

De mogelijkheden om te helpen naar de volgende stap naar verduurzaming:

Basis adviesgesprek

Met het basis adviesgesprek gaat u samen met KOVO in gesprek over de mogelijkheden tot verduurzaming van uw woning. Op basis van de mogelijkheden en uw wensen wordt er een adviesrapport opgesteld.

Detail adviesgesprek

Met het detail adviesgesprek kijken we naar de mogelijkheden van uw woning en gaan we dieper in op uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Door het uitvoeren van een opname door uw woning, wordt de huidige situatie bekeken en meegenomen in het adviesrapport.

Detail adviesgesprek met energielabel

Met het detail adviesgesprek kijken we niet alleen naar de mogelijkheden van uw woning maar zullen wij ook een op maat gemaakt energielabel verzorgen van de huidige staat van uw woning. Naar
aanleiding van ons adviesrapport kunt u de verduurzamingen doorvoeren in uw woning. Indien u deze verduurzamingsmaatregelen binnen 3 jaar toepast in uw woning, is KOVO bevoegd om uw energielabel aan te passen zonder uitvoering van een nieuwe opname.

Prijzen

Basis adviesgesprek

€ 165,-

Detail adviesgesprek

€ 440,-

Detail adviesgesprek met energielabel

v.a. € 825,-

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Neem direct contact op