Energielabel

Wilt u uw woning verkopen of verhuren? Als verkoper of verhuurder bent u verplicht om een geldig energielabel te verstrekken. Onze gekwalificeerde adviseurs staan tot uw dienst.

Duik in de wereld van energiebewust wonen met KOVO. Gespecialiseerd in het opstellen en verstrekken van energielabels voor uw woning. Bovendien bieden wij ondersteuning bij het verduurzamen van uw woning om zo een beter energielabel te behalen.

Een energiezuinig thuis

Bij KOVO geloven we in de kracht van duurzame keuzes en streven we naar een energiezuinige toekomst. Onze expertise in energielabels en BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) komt nu samen met KOVO Duurzaam. Op onze splinternieuwe website bieden we jou de mogelijkheid om in een oogwenk de energie-efficiëntie van je woning te ontdekken.

Het werkt simpel en gebruiksvriendelijk
Stap 1. Nieuwsgierig naar het energielabel van je woning? Met slechts een paar klikken krijg je direct inzicht in je huidige energielabel. Ontdek waar je staat en welke stappen je kunt zetten voor een groenere leefomgeving.

Stap 2. Vraag gemakkelijk een nieuw energielabel aan. Onze eenvoudige aanvraagprocedure begeleidt je stap voor stap. Transparant, snel en zonder gedoe.

Levertermijn

Voor informatie over de huidige levertijden of bij spoedopdrachten kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze energielabel expert Ben Sneijder via  om de mogelijkheden te bespreken.

Duik in de wereld van energiebewust wonen met KOVO. Samen zetten we stappen naar een groenere toekomst. Check je label, vraag een nieuwe aan en maak van jouw huis een energiezuinig thuis!

Ga naar KOVO Duurzaam