Vaktechnisch opleiden & trainen

KOVO heeft een eigen vaktechnisch opleidingssysteem ontwikkeld. Iedere medewerker maakt door middel van dit systeem kennis met de interne werkmethodes. In een op praktijksituaties gebaseerde leeromgeving wordt het kennisniveau vastgesteld zodat de medewerker op het juiste niveau kan worden ingezet. Hierdoor komen zijn/haar capaciteiten volledig tot zijn recht. Ook biedt dit vaktechnisch opleidingssysteem mogelijkheden voor verdieping in de vakkennis van de installatietechniek.

Opleiding en trainingen

We vinden het belangrijk dat iedereen zijn mogelijkheden goed benut en voldoende uitdaging vindt in zijn of haar werk. Daarom krijgt bij KOVO iedereen de kans om zichzelf te ontwikkelen door het volgen van vaktechnische opleidingen.

Onze missie luidt dan ook niet voor niets:
“Wij laten onze medewerkers beter presteren door inzichten en vaardigheden van mensen te ontwikkelen, zodat hun gedrag effectiever wordt. Dit willen we bereiken door talentontwikkeling. Dit betekent bij ons meer dan het trainen van vaardigheden en het bijspijkeren van kennis. Door ook aan de slag te gaan met zelfvertrouwen, motivatie, zelfkennis en doorzettingsvermogen, ontstaat meer grip op de functie. Van medewerker tot directeur; iedereen is in staat zijn verantwoordelijkheid te nemen en daardoor een meerwaarde te vormen binnen de organisatie.”

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.