Installatie-advies

Woninginstallaties bestonden relatief kort geleden hoofdzakelijk uit een centrale verwarming met CV-ketel als verwarmingsbron. Mechanische ventilatie werd vaak gecombineerd met kiepramen en/of ventilatieroosters ten behoeve van de ventilatie. Tegenwoordig zijn er veel verschillende keuzemogelijkheden bij het realiseren van woninginstallaties.
Installatie advies
Het belang van energiezuinige woningen, een gezond binnenklimaat en voldoende comfort is toegenomen. Wie de ontwikkelingen op dit gebied volgt, kan hier veel over vinden op internet. Denk hierbij aan energieprestatie, Nul Op de Meter (NOM), Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG), all electric en meer. Om hier duidelijkheid en overzicht in te verschaffen, kunt u gebruik maken van de diensten van een KOVO-woningbouwadviseur. Onze woningbouwadviseurs voorzien u van een helder en pragmatisch advies. 

KOVO heeft ervaring met all electric op basis van warmtepomp-oplossingen. Het integreren van een pelletkachel in woninginstallaties behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. KOVO kijkt niet alleen naar de installatietechnische mogelijkheden, maar biedt tevens een passende oplossing c.q. advies dat tegemoet komt aan uw wensen en eisen.

Wilt u in contact komen met een woningbouwadviseur van KOVO? Bel met KOVO