Engineering

KOVO is gespecialiseerd in engineering voor installatietechniek. Dit omvat bijvoorbeeld berekeningen op het gebied van transmissie, koellast, temperatuuroverschrijding, leidingnetten (o.a. tapwater en gas), vuilwater, kanaal en geluidsberekeningen.

Vanzelfsprekend kan KOVO ook een complete Energie Prestatie Gebouwen (EPG) berekening voor u verzorgen. Berekeningen verzorgen wij in VABI. Tevens verzorgt KOVO op het gebied van elektra uw kabel- en lichtberekeningen, waardoor de voortgang van uw projecten feilloos en zonder vertraging verloopt.Met ons team van gedreven, professionele techneuten, voltooien wij iedere opdracht omtrent deze specialistische werkzaamheden met focus, betrokkenheid en alle benodigde kennis. Wij kunnen al uw engineering vraagstukken efficiënt en kostenbesparend uitvoeren. Niet alleen voeren onze techneuten uw opdrachten uit, zij zullen ook eventuele onvolledigheden herkennen en deze melden. Deze pro-actieve houding kenmerkt de werkwijze van KOVO. 

Onze specialisaties in engineering m.b.t. de installatietechniek:

KOVO kan u geheel ontzorgen op het gebied van engineering vraagstukken. Neem meteen contact op om de mogelijkheden te bespreken.