Opleiding en doorgroeimogelijkheden bij KOVO

KOVO heeft een eigen opleidingssysteem ontwikkeld. Iedere medewerker maakt door middel van dit systeem kennis met de interne werkmethodes. In een op praktijksituaties gebaseerde leeromgeving, wordt het kennisniveau vastgesteld zodat de medewerker op het juiste niveau kan worden ingezet en zijn/haar capaciteiten volledig tot zijn recht komen. Ook biedt dit opleidingssysteem mogelijkheden voor verdieping in de vakkennis op het gebied van installatietechniek.
We vinden het belangrijk dat iedereen zijn mogelijkheden goed benut en voldoende uitdaging vindt in zijn werk. Daarom krijgt bij KOVO iedereen kansen om zichzelf te ontwikkelen door het volgen van vaktechnische opleidingen.

Onze missie luidt dan ook niet voor niets:
“Wij laten onze medewerkers beter presteren door inzichten en vaardigheden van mensen te ontwikkelen, zodat hun gedrag effectiever wordt.”

Dit willen we bereiken door talentontwikkeling. Dit betekent bij ons meer dan het trainen van vaardigheden en het bijspijkeren van kennis. Door ook aan de slag te gaan met zelfvertrouwen, motivatie, zelfkennis en doorzettingsvermogen ontstaat er meer grip op de functie. Van medewerker tot directeur: iedereen is in staat zijn verantwoordelijkheid te nemen en daardoor een meerwaarde te vormen binnen de organisatie.