Carrière bij KOVO

De installatietechnische invulling van projecten is mensenwerk, KOVO is voor bedrijven een dynamische en ambitieuze partner in de installatietechniek. 

Wij beschikken over een mooi netwerk van technische professionals in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en besturingstechniek. Naast regionale opdrachtgevers, hebben wij ook landelijke opdrachtgevers in onze portefeuille. Wij maken graag het verschil door met onze kennis en expertise, overal waar technische projecten worden uitgevoerd, toegevoegde waarde te bieden. Kortom de juiste mensen op de juiste plek! KOVO is een flexibele onderneming waarbij de kernwoorden teamspirit, open structuur en kansen erg belangrijk zijn. Kortom: boordevol ambitie!

Werken bij KOVO staat gelijk aan kiezen voor een uitdagende en gevarieerde baan in de installatietechniek!
Bekijk onze vacatures.

Bericht voor uitzend- en detacheringsbureaus:
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures en/of het vrijblijvend aanbieden van kandidaten, wordt niet op prijs gesteld. Uw (algemene) voorwaarden accepteren wij niet. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan kandidaten die worden aangeboden, op welke manier dan ook, zonder officiële schriftelijke opdracht van KOVO B.V. of een gelieerde onderneming. Wij behouden het recht aangeboden kandidaten zonder officiële opdracht van KOVO. B.V. of een gelieerde onderneming uit eigen beweging te contacteren en zonder tussenkomst van het aanbiedende uitzend-, detachering- en/of werving en selectie bureau of een gelieerde onderneming een arbeidsovereenkomst aan te gaan.