Technische lezing Nefit en NIBE Energietechniek

01-11-2010

Op 1 november 2010 vond de technische lezing door Nefit en NIBE Energietechniek plaats in de KOVO-showroom. Deze lezing werd door 29 mensen bezocht. Het hoofdonderwerp van deze lezing was: “De invloed van een warmtepomp en zonneboiler op wooncomfort en energieverbruik”

Nefit:
Wie kiest voor Nefit, mag rekenen op kwaliteit. Nefit maakt per definitie producten zonder compromissen: milieuvriendelijkheid, comfort, gebruiksgemak... Alles moet beantwoorden aan de hoogste eisen.
Nefit-producten staan met name bekend om hun betrouwbaarheid. Nefit heeft in de loop der jaren een nagenoeg waterdicht kwaliteitssysteem ontwikkeld. Ook de uitgebreide dienstverlening aan installateurs, consumenten, bedrijven en instellingen draagt bij aan Nefits reputatie van een merk dat zekerheid biedt.

NIBE Energietechniek:
Al ruim veertig jaar biedt NIBE het breedste assortiment boilers en warmtewisselaars voor de professionele Nederlandse warmwatermarkt. In dit marktsegment staat de naam NIBE synoniem voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast levert NIBE een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment producten op het gebied van warmtepompen (water/water warmtepompen, lucht/water warmtepompen en ventilatielucht/water warmtepompen). Met deze warmtepompen heeft NIBE zich in korte tijd een toppositie verworven op de Nederlandse markt. Sinds 2006 levert NIBE ook afleversets voor warmte- en koudedistributie.

NIBE Energietechniek is 100% dochter van NIBE AB, een solide en sterk innoverende Zweedse organisatie waarop u al jarenlang kunt vertrouwen. NIBE AB is de grootste boilerfabrikant van Scandinavië en een van de grootste warmtepompfabrikanten van Europa.

Wilt u ook aanwezig zijn bij één van de volgende lezingen? Neem dan contact met ons op!