Technische lezing Eco Heating Systems BV en Kampmann

13-10-2010

Op 13 oktober 2010 vond de technische lezing door Eco Heating Systems BV en Kampmann plaats in de KOVO-showroom Deze lezing werd door 15 mensen bezocht. Het hoofdonderwerp van deze lezing was: “De invloed van een warmtepomp en zonneboiler op wooncomfort en energieverbruik”

Eco Heating Systems BV
Eco Heating Systems mag dan een betrekkelijk nieuwe naam zijn in Nederland. Onze producten bouwen voort op een lange traditie en een veelzijdige ervaring. We zijn trots op onze moderne productiefaciliteiten in Groningen. Maar we zijn nog trotser op het bevlogen team waarmee we al tien jaar de meest opzienbarende resultaten weten te halen.

Eco Heating Systems is actief op het gebied van HR verwarmingssystemen vanaf 60 kW. We hebben het over de warmtebronnen voor kantoren, scholen, appartementencomplexen, verzorgingshuizen en ziekenhuizen.

Naast de verwarmingsrange heeft Eco Heating Systems ook een range van warm-water ketels die uniek is in Europa. De direct gestookte ketels in combinatie met een speciaal ontworpen tank zorgen voor veel warm-water met een laag energieverbruik. Hiermee is Eco de ideale partner voor projecten bij de horeca, verzorginghuizen, sportaccomodaties en procestechnologie.

Kampmann
Kampmann-systemen voor verwarming, koeling en ventilatie hebben tegenwoordig in diverse marktsegmenten een leidende positie. Dit is het resultaat van een meer dan 38 jaar durende, op succes georiënteerde ontwikkeling naar een internationaal gerenommeerd bedrijf. Innovatiekracht en maximale kwaliteitsnormen waarborgen dit succes ook voor de toekomst.

Onze knowhow op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop vormt de basis voor permanente productoptimalisatie, vooral in samenwerking met onze vakkundige onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling.

Vanuit de Kampmann traditie bieden wij niet alleen serieproductie met een uitzonderlijk grote verscheidenheid in varianten, maar ook technisch en optisch geraffineerde, op maat gefabriceerde, projectgerichte probleemoplossingen.

Wij stellen kwaliteitsmaatstaven aan de productie. In drie fabrieken produceren wij momenteel met uitstekend opgeleid vakpersoneel Kampmannkwaliteitsproducten voor klanten van over de hele wereld. Kampmann-klanten waarderen onze uitvoerige service. Onze buitendienstorganisatie is actief in heel Duitsland en Europa.

Het is ons doel om tot in detail tegemoet te komen aan hoge kwaliteitseisen.

Mocht uw interesse hebben in één van de volgende lezingen, iedereen is van harte welkom!