Technische lezing CooperSafety en Fagerhult

22-06-2018

Rond 16:00 uur kwamen de eerste bezoekers binnen. Onder genot van een kop koffie konden de bezoekers rond kijken in de KOVO-Showroom. Om 16:15 waren bijna alle mensen aanwezig die zich hadden aangemeld en kon de technische lezing beginnen. Het eerste gedeelte van deze technische lezing werd gehouden door Jurrie Giethoorn (Cooper Safety Blessing). Hij heeft deze avond/middag meer verteld over centrale noodverlichting. Ook zijn de wettelijke kaders betreffende noodverlichting, centraal beheer van noodverlichting en de voordelen voor de eindklant aan de orde gekomen tijdens deze technische lezing.

Om 17:00 uur was het eerste gedeelte van deze technische lezing afgelopen en konden de bezoekers gebruik maken van het heerlijke buffet dat voor hun klaar stond in de KOVO Showroom. Dit buffet werd geopend door de eigenaar van de KOVO showroom, Klaas Oostra. Veel mensen hebben gebruik gemaakt van dit buffet. Nadat iedereen gebruik had gemaakt van het buffet konden we starten met de tweede gedeelte van de lezing. Het woord werd gegeven aan Gerard-Jan van Bruinessen (Fagerhult). Hij heeft deze avond meer duidelijkheid gegeven over i-Track; het intelligente verlichtingssysteem.

Om ongeveer 19:15 uur was deze technische lezing afgelopen. De bezoekers hadden de gelegenheid om in de showroom nog na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wilt u ook aanwezig zijn bij één van de volgende lezingen? Neem dan contact met ons op!