Technische lezing BRControls Nederland

04-10-2010

Op 4 oktober 2010 vond de technische lezing door BRControls plaats in de KOVO-showroom Deze lezing werd door 16 mensen bezocht. Het hoofdonderwerp van deze lezing was: “Uw gebouw onder controle”

BRControls Nederland
BR Controls is een innovatief, flexibel en open systeem, ontwikkeld volgens de laatste technologische trends voor modern gebouwbeheer. Deze vernieuwende en technologische systeemoplossingen met moderne ICT technologie  in gebouwen geven adviseurs, gebruikers en gebouweigenaren veel meer mogelijkheden. Gebouwinstallaties dienen op elkaar afgestemd te worden om hogere prestaties te leveren tegen relatief lagere (energie) kosten. Met BRControls heeft u de oplossing in handen.

Toepassingen:
-  Zelfstandig regel- en besturingssysteem 
-  Integratie met gebouwdisciplines als brand-, toegang-,  CCTV-, verlichtingsysteem 
-  Energieregistratie / energiemanagement 
-  Remote I/O voor verlichtingsturing 
-  Facelifting en upgrading van bestaande regelsystemen 
-  Beheer van meldingen en storingen via SMS enz.

BR Controls voor een high-tech gebouwbeheer
BRControls wordt toegepast als regel- en besturingssysteem voor gebouwgebonden installaties, maar ook in de besturingsindustrie. Het is een hoogwaardig vrij-programmeerbaar product welke een brede transparantie biedt over de aangesloten componenten en gebouwdisciplines. Beheer van installatiedelen en gebouwgebonden installaties was nog nooit zo eenvoudig, transparant en inzichtelijk voor de eindgebruiker, installateur en adviseur. De flexibiliteit neemt toe terwijl op kosten en tijd wordt bespaard.

Embedded Webserver
De BRControls regelaar is standaard voorzien van een embedded webserver en is voorzien van een interface voor integratie met apparatuur van derden voor uiteenlopende gebouwdisciplines. Het op afstand grafisch beheren en bewaken van installaties via uw Web-browser is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Mogelijkheden Gebouwbeheersysteem
Volledige bediening middels de Web-browser op uw PC, geen software applicatie noodzakelijk om uw installatie te bekijken en of te verstellen. In elke regelaar is eencompleet gebouwbeheersysteem aanwezig compleet met historische opslag en documentatie.

Visualisatie
Middels de visualisatie van de installatie is het mogelijk om op een eenvoudige wijze temperaturen, kloktijden, overwerk, e.d. in te stellen. Iedere gebruiker kan de instellingen wijzigen waar autorisatie voor vrijgegeven is.

Mocht uw interesse hebben in één van de volgende lezingen, iedereen is van harte welkom!