KOVO BV, 25 jaar partner in installatietechniek

02-11-2021

Op 1 november j.l. vierde  KOVO BV haar 25 jarig bestaan.

In de afgelopen 25 jaar heeft het team aan heel veel mooie projecten mogen werken en heeft zij een vaste kring met trouwe klanten opgebouwd. Iets om trots op te zijn!

KOVO richt zich, anno 2021, met name op Engineering en het uittekenen van gebouwinstallaties, Tekening en Documentbeheer (Gebouwdossiervorming) en Energieadvies inclusief BENG berekeningen voor bestaande bouw en nieuwbouw.  

Er is in die 25 jaar in de bouw- en installatiewereld veel veranderd en KOVO heeft hier altijd succesvol op ingespeeld. Onlangs nog zijn we gestart met een nieuw onderdeel, de energieadvies afdeling, waar BENG berekeningen worden verzorgd. Deze berekeningen, op basis van de NTA-8800, zijn vanaf 1 januari 2021 verplicht geworden. KOVO verzorgt deze voor nieuwbouw project of verbouw / verduurzaming projecten. Uiteraard aangevuld met advies in wat de meest optimale manier is om gebouwen of installaties verder te verbeteren en te verduurzamen.

Wil jij het team van KOVO BV feliciteren met haar 25 jarig jubileum of ben je nieuwsgiering geworden in wat KOVO voor jou kan betekenen, dan ben je van harte welkom in Staphorst, Assen of Hengelo.

KOVO BV, 25 jaar partner in installatietechniek