KOVO B.V. opent een nieuwe vestiging in Hengelo

14-10-2019

Vanaf 1 november opent KOVO B.V. haar 3e vestiging in Hengelo. Aan de Lintelerweg 5 in Hengelo wordt op het moment druk verbouwd om een prachtig nieuw kantoor te openen.

Ons werkgebied breidt zich steeds verder uit, naast Drenthe en Groningen, willen we nu ook volledige dekking bieden aan Overijssel en een groot deel van Gelderland. Ook voor onze landelijk opererende bedrijven biedt de vestiging in Hengelo voordelen.

KOVO B.V. adviseert gebouweigenaren op het gebied van alle gebouw gebonden installaties. Ook ondersteunt KOVO installateurs in alle bureauwerkzaamheden, hierbij kun je onder andere denken aan tekenen, calculeren en engineeren. KOVO werkt met een klantgerichte aanpak aan de opdrachten, het openen van een nieuwe vestiging past hierbij.

“Wij bieden graag een stimulerende leer- en werkomgeving, waarbinnen zelfontplooiing, ontwikkeling van vakmanschap en projectleiderschap centraal staan. Wij werken ook in Staphorst en Assen volgens een Scrum-werkwijze. Kleine zelf opererende teams, die opdrachten binnen het team volledig oppakken.” Vertelt Klaas Oostra, directeur KOVO B.V.. “De nieuwe vestiging in Hengelo past bij onze klantgerichte werkwijze. Dichtbij en persoonlijk, maar wel voldoende capaciteit kunnen bieden bij grotere opdrachten.”

KOVO Hengelo krijgt een eigen vestigingsmanager/projectleider genaamd Stefan Lenting en ook het team wordt binnen KOVO volledig opgeleid. Natuurlijk zijn we op zoek naar regionale professionals die in een nieuwe inspirerende omgeving willen werken. Bij KOVO nodigen wij nieuwe kandidaten graag uit om een dag mee te draaien, want wij beseffen ons ook dat je niet zomaar op zoek gaat naar een nieuwe job.

Bekijk alle actuele vacatures op; https://www.kovo.nl/carriere/vacatures

KOVO B.V. opent een nieuwe vestiging in Hengelo