Gratis energiescans en adviesgesprekken

04-06-2020

In samenwerking met de Gemeente Staphorst verzorgen wij gratis energiescans en energie adviesgesprekken.

Verduurzamen van een woning? 'Wat houdt dat eigenlijk in? Wat zijn mijn mogelijkheden? Is dat niet heel erg duur? Is mijn woning dan niet wekenlang een bouwplaats?'
Dit is slechts een kleine selectie van vragen waar mensen vaak mee rondlopen.
Om hier antwoord op te geven, organiseert de gemeente Staphorst een online bijeenkomst waar veel vragen beantwoord worden. Na deze online bijeenkomst krijgen woningeigenaren de mogelijkheid om een gesprek aan te gaan met een adviseur, waaronder KOVO, betreffende de mogelijkheden.
KOVO is gevraagd om de rol als adviseur op zich te nemen op basis van de jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van verduurzaming en energiebesparing.

Na deelname van de online bijeenkomst 'Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?' van de gemeente Staphorst krijgt de woningeigenaar een bespaartas. Deze tas bevat naast informatie ook een aantal kortingsbonnen welke verzilverd kunnen worden bij energiebesparende producten en/of diensten aangeboden door lokale ondernemers.

Bij KOVO kan de kortingsbon ingezet worden voor het aangaan van een uitgebreider adviesgesprek over energiebesparing en verduurzaming van woninginstallaties.
Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op de specifieke woonsituatie, de wensen en de mogelijkheden die er zijn voor het comfortabel verwarmen en/of koelen van de woning.

De twee hoofdthema's hierin zijn:

  • Van een op gas gestookte cv-ketel overstappen naar een gecombineerd verwarmingssysteem, gas en elektrisch. Wat is mogelijk?
  • De wens om gasloos te wonen, maar met behoud van een comfortabel binnenklimaat? Wat zijn de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over verduurzaming van woningen en/of gebouwen? Neem dan contact met ons op via https://www.kovo.nl/contact

Gratis energiescans en adviesgesprekken