BIM

KOVO is toonaangevend in 3D tekenwerk en voert steeds meer tekenprojecten uit in Bouw Informatie Model (BIM) trajecten. Doordat KOVO de juiste workflow optimaal toepast, kunnen wij ons focussen op de belangrijkste beheerfactoren: tijd, geld én kwaliteit.

Door goed samen te werken, veel contact te hebben met alle betrokken partijen en de werkzaamheden aan te vangen met het juiste BIM-model, voorkomen wij dubbele en onnodige werkzaamheden.

Service 3d bim

Uw partner bij BIM opdrachten

Onze BIM modelleurs begrijpen dat BIM meer is dan alleen Revit. En dat Revit niet hetzelfde is als AutoCAD. Zij begrijpen BIM en alles wat daarvoor nodig is. Door middel van deze diepgaande kennis, zorgen onze BIM-modelleurs voor een soepele samenwerking in BIM en een correcte overdracht van de 3D-modellen.

Onze 3D-modellen vervaardigen wij met de tekensoftware van StabiCAD op het platform van Revit. Voorafgaand aan het modelleren/tekenwerk, verzorgen wij ook alle benodigde installatieberekeningen ‘in-house’. Hiermee houden wij de lijnen zeer kort en worden de door ons verzorgde projecten ook nog eens vlot en efficiënt gerealiseerd.

Inmiddels heeft KOVO al vele projecten succesvol middels BIM-protocollen uitgevoerd en opgeleverd. Wilt u ook profiteren van onze expertise in BIM en daarmee uw faalkosten reduceren en productievere werkprocessen realiseren? Neem dan vandaag nog contact op met KOVO.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.